DNEVI ODPRTIH VRAT v jezikovni šoli Helen Doron English

Pred začetkom novega šolskega leta na široko odpiramo vrata našega učnega studia angleščine za otroke in najstnike Helen Doron English v Lendavi!

Obiščite nas na dnevih odprtih vrat, spoznajte naše programe, poklepetajte z nami in izvedite odgovore na vsa vprašanja glede tečajev angleščine!

Vabljeni, da nas obiščete v sredo, 29. 8. 2018, med 15. in 18. uro ter v četrtek, 30.8.2018 med 16. in 18. uro in si ogledate naše prostore in se pozanimate o naših programih angleščine za najmlajše in šolarje.

Za vas in vaše otroke pripravljamo tudi kratke predstavitve programov, kjer si boste lahko v živo ogledali potek naših učnih ur in spoznali metodologijo učenja angleščine na naraven način.

Predstavitve tečajev bodo potekale po naslednjem razporedu:

v sredo, 29.8.2018

  • ob 15.00 (za dojenčke od 3 do 22 mesecev)
  • ob 16.00 (za otroke stare 3 leta)
  • ob 17.00 (za otroke od 4 do 5 let)
  • ob 18.00 (za otroke od 8 do 10 let)

v četrtek, 30.8.2018

  • ob 16.00 (za otroke od 2 do 3 let)
  • ob 17.00 (za dojenčke od 3 do 22 mesecev)

Predstavitvene urice so namenjene otrokom in so prilagojena različica in prikaz naše redne učne ure. Otroci na urici aktivno sodelujejo, starši pa ste vabljeni, da uro opazujete iz ozadja.

Predhodne prijave za predstavitve niso potrebne.

Novo šolsko leto začnemo s 3. 9. 2018, zato vas v primeru zanimanja za vpis v tečaj vabimo, da vpisnico izpolnite in oddate najkasneje na dnevu odprtih vrat. Vpis lahko sicer pred septembrom opravite tudi preko e-pošte.

Telefon: +386 (41) 364 657  |  E-pošta: lendava@helendoron.com

Kaj je Helen Doron English?

Helen Doron English je svetovna organizacija, ki že več kot 30 let uspešno poučuje angleščino otroke vseh starosti. Več kot 2 milijona otrok danes govori angleško, zahvaljujoč metodi Helen Doron English.

 

Tudi v Sloveniji je ta metoda izjemno uspešna. Pri nas je prisotna že 7 let, trenutno pa šteje več kot 1786 veselih, vpisanih otrok.

 

S pomočjo metode osnovane na načinu, s katerim se otrok uči maternega jezika. Prav tako, pa se otrok nauči praktične angleščine, ki je najpomembnejša za dobro komunikacijo.

 

Helen Doron English je tudi kraj, ki ti kot staršu omogoča, da si brez skrbi napolniš baterije. Veš namreč, da je tvoj otrok v dobrih rokah.

Več o metodi lahko preberete na naši spletni strani: https://helendoron.si/ in na facebook strani: https://www.facebook.com/HelenDoronEnglishLendava/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja