Delavnica Razvoj in povezovanje turistične ponudbe v celostno turistično ponudbo na lokalni ravni

V sklopu Javnega poziva za pospeševanje razvoja turizma v občini Lendava v letu 2019, katerega je objavila občina Lendava, se je včeraj v prostorih Turistične zveze Lendava vabi, odvila delavnica z naslovom Razvoj in povezovanje turistične ponudbe v celostno turistično ponudbo na lokalni ravni, katero je vodil Uroš Kamenšek, predsednik Pomurske turistične zveze.

Delavnica je potekala v sodelovanju z občino Lendava, Pomursko turistično zvezo in Turistično zvezo Lendava vabi. Prisotni so bili nekateri člani Turističnih društev iz Lendave in ostali zainteresirani posamezniki.

Udeleženci so se dotaknili različnih tem in predvsem iskali odgovore na vprašanja: Ali je naš produkt 5* doživetje, Po čem naš produkt – prireditev izstopa oz. se razlikuje od drugih, Komu je produkt namenjen, Ali razmišljam in delujem po načelih trajnostnega razvoja turizma, Ali je naš produkt dovolj tržno zanimiv, Ali se dovolj povezujemo z drugimi …

Cilji srečanja je bil najti izhodišča za razvoj tržno zanimivih in privlačnih turističnih produktov in njihova prijava na aktualen Javni poziv.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja