DAN FOTOGRAFIJE V LENDAVI

Foto-Video klub Lendava je letos ob svoji deseti obletnici delovanja skupaj s podjetjem DigiFot organiziral prireditev DNEVI FOTOGRAFIJE. Organizirani sta bili PIN-UP delavnica in predavanje podjetja Digifot iz Lendave. Na dogodku je bil na ogled najnovejši brez-zrcalni Nikon Z, ki so ga predstavili promotorji Nikon Slovenija, Sony Slovenija pa je skupaj s podjetjem ACS Sony predstavljal najnovejši prestižni kompaktni fotoaparat RX100 VI. Fotospecialisti.si so poleg svoje široke ponudbe postavili kar svoj studio na prostem, kjer je bilo obiskovalcem omogočeno testiranje nove opreme. Na prireditvi so se predstavili vsi najpomembnejši uvozniki in prodajalci fotografske opreme v Sloveniji. Podjetje Infocona je predstavila najnovejšo opremo in izdelke podjetja FujiFilm Slovenija, Sigma Slovenija, in še nekaj drugih novosti. Podjetje Fotojama je obiskovalcem predstavila vse za lomografijo in analogno fotografijo, ki spet med mladimi postajata zelo popularni …
Obiskovalci in fotografi so lahko fotografirali pin-up modela Saro Stacey Child in Anjo Anetta Blond. Člani foto- video kluba iz Čakovca so na prizorišču postavili Camero obscuro, ki jo je bilo moč tudi preizkusiti.
Poleg vsega naštetega je bilo na ogled še nekaj zanimivih fotografskih razstav, ki jih fotoklub pripravlja v sodelovanju s kolegi iz fotokluba Čakovec, HR in Nagykanizsa, HU.

[Best_Wordpress_Gallery id=”549″ gal_title=”DAN FOTOGRAFIJE”]

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja