A Csentei Szőlőtermelők Egyesülete rendes évi közgyűlése

A Csentei Szőlőtermelők Egyesülete szombaton tartotta rendes évi közgyülését, amelyen valamivel több mint hetven tag vett részt. A közgyűlés előtt két maribori, mezőgazdasági gépezeteket értékesítő vállalat, a Hojnik és az PJ AGRO társaság mutatta be termékeit. Az első cég immár harminc éve foglalkozik mezőgazdasági gépek és segédeszközök értékesítésével, valamint a francia Pellenc márka hivatalos eladója Kelet Szlovéniában. A PJ AGRO vállalat kínálatában a szőlőtermesztéshez megfelelő szélességű Solis traktorok is megtalálhatók. A szőlészek és gyümölcstermelők munkáját segítő eszközöket a tagok ki is próbálhatták.

A csenteiek napirendjén volt az elnöki, a pézügyi, a Felügyelő és a Fegyelmi bizottság beszámolója. A beszámolók alapján megállapítható, hogy a Csentei Szőlőtermelők Egyesülete a 2017-es évben is pozitívan és sikeresen működött. A tevékenységek áttekintésekor pedig több mint negyven különböző eseményt soroltak fel, amelyen az egyesület tagjai lelkesen részt vettek.

Minden tevékenység ellenére, a tavalyi év folyamán nem feledkeztek meg a baráti egyesületek rendezvényeiről sem, ugyanis a csenteiek hét magyarországi egyesülettel tartják a többéves kapcsolatot.

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”Društvo vinogradnikov Čentiba – februar 2018″]

Az idén március 15-én tartják az egyesületi borbírálatot, amelyre egy nappal korábban, azaz március 14-én, 16 és 18 óra között, a csentei Faluotthonban gyűjtik a mintákat. A szervezők minél nagyobb számban várják a borosgazdák mintáit, a legmagasabb pontszámmal értékelt borok gazdáit szép ajándékokban részesítik. ,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja