Članice z zmago zaključile letošnje tekmovanje

Članska ekipa OK Lendava je slavila že petič zapored. V Zrečah so odigrale še zadnjo tekmo v letošnjem letu in z rezultatom 3:0 domov odnesle nove tri točke. Po 9. krogu državnega prvenstva 3. DOL vzhod ostajajo na tretjem mestu z dvema porazoma in sedmimi zmagami.

Trener Spasoje Todorović po odlični predstavi svojih varovank:
“Iskrene čestitke puncam, ki so na res čudovit način sklenile prvi del tekmovalne sezone. Zasluženo so prišle do zmage, s fantastično igro, in tako znova potrdile, da je za nami odlična sezona. Veseli me dejstvo, da smo opazno dvignili nivo naše igre in da smo ujeli želeno kontinuiteto, kar bo za nastope v drugemu delu prvenstva ključnega pomena. Zelo sem srečen in ponosen.”

Na parket so stopile tudi igralke male odbojke, ki so v prvi tekmi gladko z 2:0 premagale Benedikt, v drugi tekmi proti domačinkam iz Celja, pa žal klonile v treh setih.

Trener Spasoje Todorović:
“Igralke male odbojke so v prvi tekmi igrale lepo, tehnično dobro odbojko, ter so zasluženo zmagale. Nasprotnicam niso dovolile da bi se razigrale in nas ulovile. Na drugi tekmi igra ni bila na najvišji ravni, preveč je bilo lastnih napak, kar na koncu ni bilo dovolj za drugo zmago na turnirju. Iskrene čestitke vsem.”

Foto: Gregor Čiček

[Best_Wordpress_Gallery id=”1110″ gal_title=”Odbojka z zmago zaključile letošnje”]

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja