Center Banffy: Koncert skupin Grooveland in Skeebeep

Minuli petek 11. septembra se je na letni terasi Centra Banffy odvil zadnji koncert v nizu poletnih večerov “Bánffy Nights”.  Nastopili sta skupini Grooveland in Skeebeep, ki sta poskrbeli za vroč koncert v toplem septemberskem večeru.

Grooveland je osemčlanska zasedba, ki se je formirala v letu 2016. Člani so se spoznali med šolanjem na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru. Poleg dobrega prijateljstva jih povezuje ljubezen do glasbe. Izvajajo jazz, funk, soul in pop program (Stevie Wonder, Amy Winehouse, Earth Wind and Fire, Tower of Power, Bruno Mars, Incognito, Jinx, Jamiroquai,…), v kratkem pa bodo izdali tudi prvo avtorsko skladbo.

Skeebeep se je formirala septembra 2011 in je znana po prijetnih in živahnih melodijah, za katere so krivi 4 glasbeniki: Kitarist Igor, pevec in kitarist Matevž, basist Janko in bobnar Miha. To je druščina štirih prijateljev, ki združuje koristno s prijetnim in širi pozitivno energijo. Zvrsti je več, izpostaviti pa velja ska, punk, reggae in rock.

Dogodek so omogočili PMMD, PMSNS, ZKMN, MSNSOL in BGA Zrt.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1269″ gal_title=”GROOVELAND BANFFY 11.9.2020″]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja