Bliža se Tepih Na Paleti

V petek, 29. junija se bo začel festival Tepih Na Paleti – TNP. Gre za DIY hardcore in punk rock festival, ki ga organizira skupina prijateljev. Letošnji TNP bo organiziran že deveti zapovrstjo, kar že pove ogromno o popularnosti. Dogodek organizira Društvo za razvoj in promocijo glasbene kulture – ITUP.

Festival bo trajal od petka, 29.6. do sobote 30.6.2018.

Dogajanje bo potekalo v Petišovcih, kjer se nahaja stadion. Nastopila bodo tako znana kot tudi manj znana imena iz scene hardcore-a, hardcore-punka, beatdowna, metala, punk rocka ter punk scene.

Za obiskovalce je na voljo tudi brezplačno kampiranje.

Tepih na paleti (TNP) je manjši neodvisen DIY hardcore & punk rock festival v organizaciji skupine prijateljev, ki poteka v prijetnem in sproščenem vdušju prizorišča stadiona v Petišovcih. Festival bo tokrat organiziran že 9. zapored, zagotovljen je izbor tako znanih kot manj znanih glasbenih imen hardcore, hardcore-punk, beatdown, metal, punk rock, punk scene.

CENA DVODNEVNE VSTOPNICE: 8€
CENA DNEVNE VSTOPNICE: 6€

Nastopile bodo skupine iz različnih držav. Tako je za pričakovati skupine iz Nemčije, Češke, Hrvaške, Madžarske, Avstrije in seveda kar nekaj domačih ter skupin iz Lendave: Panicka in Eyecontact.

EYECONTACT

PANICKA

PETEK, 29.6.2018

 

SOBOTA, 22.6.2018

Tako je bilo lani

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja