A Vinariumnál ünnepelték a hatvanadikat a Mini Morisek

A Mini Club Hungary tartotta 2019-es idénynyítóját, amelyhez Szlovénia, Szlovákia és Ausztria Mini Morris tulajdonosai is csatlakoztak. Ma délelőtt együtt érkeztek a hosszúfaluhegyi kilátótoronyig, ahol a járgányokat hatvanas szám alakjába parkolták, hiszen idén múlik hatvan éve, hogy gyártani kezdték a Mini Morris személyautókat.
Ahogy azt a Mini Club Hungary elnökségi tagja elmondta, a mai út csak egy eseménysorozat kezdete, amely keretében megünneplik a Mini Morris kerek hatvanas évfordulóját.
A mai túra a magyarországi Szalafőről indult, majd a Lendva-hegység felé tartott, pontosabban a kilátótoronyhoz. Útját Lendváról Ausztria irányába vette a karaván, majd vissza Magyarországra, Szentgotthárdra és Szalafőre, ahol piknikkel zárul a nap az ottani tó mentén. A szimbólikus parkolást követően a járművek vezetői a kilátótoronyra igyekeztek, ahonnan kitünő kilátás adódik nem csupán négy országra, de a parkolóra is, ahonnét látni lehetett a hatvanas számot.
Tegyük hozzá, hogy a Mini Club Hungary moto klub tagjai lenyűgöződésüket fejezték ki a kilátótorony kapcsán. Érdekességként tegyük hozzá, hogy az esemény megrendezésénél portálunk is részt vett.

Foto: Molnár Márk-Lendava-on.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja