Vinotoč Halas v Dolgovaških Goricah uradno odprt

Od letos je turistična ponudba Lendave z okolico popestrena z novo destinacijo. V Dolgovaških Goricah 92a je namreč pričel obratovati novi Vinotoč Halas, katerega lastnik je domačinom dobro poznan sa je uveljavljen gostinski delavec in vinogradnik.

Poleg kvalitetnih vin bodo svojim gostom od petka do nedelje med 14. in 22. uro ponudili domače narezke in suhomesnate dobrote, po dogovoru tudi med tednom.

O prijaznosti in kvalitetni ponudbi v novem vinotoču so se na sobotni otvoritvi prepričali številni obiskovalci, ki so v Dolgovaških Goricah preživili čudovit sobotni in večer ob dobri hrani, kvalitetnih vinih in živi glasbi.

« 1 of 2 »

1
Izrazite svoje mnenje

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
O.Šerk Recent comment authors
newest oldest most voted
O.Šerk
Guest
O.Šerk

Končno se nekaj premika v Lendavi. Poleg Hiše vina Cuk, je to edina destinacija ki ima kvaliteto in je lahko zanimiva za vse obiskovalce naše pokrajine! Da je gostinsko-turistična ponuba slaba, da se ne obetajo boljši časi, prilagam osebno razmišljanje: “Labodji spev“ v Lendavskih goricah Iz Srednje šole za gostinstvo in turizem sem se vrnil s tistim nezgrešljivim občutkom brezbrižnosti, prikrite sovražnosti in arogantne superiornosti, s katerim je Lendava opazovala usodo sosednjih vinskih pokrajin. Velja misel ulice, “Če je meni crknil konj, naj sosedu crkneta dva“, še danes? V določeni meri zagotovo! Še kar nekaj generacij bo treba, da bo… Read more »