7
Izrazite svoje mnenje

avatar
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RenatoLendavčanLendavčanKomentatorKritik Recent comment authors
newest oldest most voted
Kritik
Guest
Kritik

Po ogledu tega fiaska sem potreboval 1 uro, da sem premlel vse kar sem videl oz. slisal. Prvo kar mi je padli v oko je, da je prvi nagovor bil prebran pobsem nečustveno in kakor, da ni publike v dvorani in nekdo pač časopis prebira na glas sam sebi. Potem predstavitev kandidatov. G. Kulčar je izgledal kakor, da spi ali vsaj drema, in nekaj momljal, čez čas se je momljanje delno razjasnilo, proti koncu postalo celo napadalno, ko pa je napadel nekoga iz publike … Tukaj pa damo jaz lahko rečem, kot je sam rekel (in ja, slišalo se ga… Read more »

Lendavčan
Guest
Lendavčan

Konec koncev 8x v odgovoru pri vprašanju o EPK-ju! 🙂 Anketa je eno , izid volitev pa drugo, lahko g. Sűč dobiva vse ankete, vendar ne pomeni, da bo tudi na volitvah zmagal. Mislim, da je g. Sűč izgubil kar nekaj glasov s tem forsiranjem EPK-ja. Veliko neopredeljenih volilcev bo po ogledu soočenja verjetno dalo glas kateremu drugemu kandidatu, prav zaradi zadeve EPK, katero g. Sűč tako zagovarja in forsira, kljub temu da ni nobene študije narejene, kako koristno bi bilo za našo občino. Kaj nam občanov koristi naziv EPK ? Ko po drugi strani lahko ta namenjen denar porabijo… Read more »

Kritik
Guest
Kritik

Glede EPK … Glede na to, da se to odvija že nekaj časa in noben še ni imel vidne škode zaradi tega, kvečjemu je bilo malo bolj živo poleti in glede na to, da že celotna slovenija ve, da kandidiramo za to, me zanima kako bi izgledalo, če kar naenkrat ta projekt prekinemo? Menim, da kar smo začeli je treba speljat do konca in počakat kaj se iz tega izcimi. Tudi proti stolpu je bilo veliko ljudi, tudi ko je že bil zgrajen se je govorilo, da iz tega ne bo nič … Kdor ne reskira, ne profitira. Kdo pa… Read more »

Lendavčan
Guest
Lendavčan

Razumljivo da zagovarja g. Suc EPK-a, saj je njegovo delovno mesto koordinator EPK-ja, v primeru da se projekt EPK-a ustavi in g. Suc ne bo izvoljen za župana, potem katero funkcijo bo zavzel? Njegovo delovno mesto ne bo obstajalo vec. Jaz sem sam mnenja, da g. Sucu vec skodi in izgublja glasove zarad EPK-ja, kot da bi mu korostilo oz. pridobil kakšne dodatne glasove.

Kritik
Guest
Kritik

seveda, zato verjetno tudi edini zagovarja, ker ve kako in kaj s tem dalje, kdorkoli drug pa o tem nima neke podlage. In kaj je lažje? Prekinit projekt ali pa sodelovat z nekom, ki ti je že zdaj trn v peti, kar g. Süč očitno je nekaterim kandidatom? Najlažje je nekaj prekinit in se delat, da ni obstajalo, malo težje je sodelovat in nadaljevat z idejami, ki niso tvoje. In tudi niso od g. Süča, on pač verjame v ta projekt bolj kot vsi, ker se z njim ukvarja In tudi drugi bi mu morali dat priložnost.

Renato
Guest
Renato

EPK je z vseh pogledov samo plus. Pomembno je seveda tudi kako bo izpeljan in kako bodo sredstva porabljena.

Komentator
Guest
Komentator

Hja kaj napisat…cestitke organizatorju. Sam bi pricakocal se kako anketo, ki bi trajala za cas soocenja…drugace pa…dr. Kasas…mora se veliko trenirati retoriko…sam zal ne ve,kaj zeli povedat…
G. Magyar….prisiljen v to,ker je dobil dober rezultat na drzavnozborskih volitvah…slovenscina pa ja…sibka tocka.
G. Laj…direktni in dobri odgovori…je pa politicno mrtev clovek…ex SMC…
G. Süč…v prvem delu,kot da bi poslusal Balazeka…kasneje brez kakh konkretnih zadev…ze se vidi v tej vlogi…zalost od zalosti…
G. Kulcar…jasen..na trenutke neodlocen…razen ko je Somija na red pobral…drugace pa ja…pod crto pricakujem drugi krog med Kulcarjem jn Lajom