Tatjana Sabo dobila nov mandat ravnateljice DOŠ 1

Svet zavoda je pred imenovanjem pridobil mnenje ustanovitelja, soustanovitelja, sveta staršev, zaposlenih ter pristojnega ministrstva. Konec junija je svet zavoda na tajnem glasovanju soglasno podprl imenovanje Tatjane Sabo za ravnateljico zavoda. Tatjana Sabo, ki se je edina prijavila na razpis, je v postopku imenovanja izkazala vse potrebne kompetence in predložila dober program vodenja z uresničljivo vizijo in cilji.

Dvojezično osnovno šolo I Lendava bo tako še naprej vodila profesorica zgodovine in geografije Tatjana Sabo. Na podlagi vseh potrebnih soglasij je svet zavoda DOŠ I Lendava potrdil nov mandat dosedanji ravnateljici.

Vir: Lendavadanes

Foto: Lendavaonnet

1
Izrazite svoje mnenje

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
emil Recent comment authors
newest oldest most voted
emil
Guest
emil

ja in? kaj potem? saj tud drugi po stajajo ali ostajajo direktorji ipd, pa ni tega v medijih. sicer pa nič novega. tudi za hojnikovo prav nič novega. še najmanju za njo, ko je dir. stol “dedovala” po mami. za lendavo pa je itak značilen nepotizem, žal. vse take bi vrgel ven s takšnih stolcev. da jih ni sram! naj bo zaposlen nekdo zaradi svojega znanja in veščin, ne pa zaradi sorodnikov. marš!