Politika izražanja mnenja na portalu Lendava-on.net

Na spletnem portalu Lendava-on.net, ki ob starih fotografijah Lendave nudi še poročanje o aktualnih dogodkih, pričakujemo tudi odziv v obliki mnenja obiskovalcev. Ker si želimo debato med obiskovalci na kulturnem in spoštljivem nivoju, smo pripravili pravilnik izražanja mnenja na našem portalu.

Odgovornost

Portal lendava-on.net za komentarje posameznikov ne odgovarja. Trudili se bomo vzdrževati kulturen nivo izražanja mnenja tako, da bomo neprimerne komentarje odstranili. Vsak posameznik stoji za svojim mnenjem in zanj tudi odgovarja.

Spoštuj tuja mnenja!

Velikokrat se mnenja obiskovalcev delijo. Takrat pa lahko privede do trenj, ki se pretvorijo v spletni prepir. Tega si na našem portalu ne želimo. Spoštuj različnost mnenj, komentarje, ki ti niso všeč pa preprosto oceniš z negativno oceno. S tem pokažeš svoje nestrinjanje. Mnenja, ki so ti všeč podpreš z gumbom +.

Na našem portalu si pridržujemo pravico, da umaknemo vsebino obiskovalcev, ki je žaljiva, zavajajoča, na kakršenkoli način spodbuja nestrpnost ali spodbuja k nasilju. Hkrati si pridržujemo pravico do odstranitve vseh vsebin, za katere smo mnenja, da so sporne.

Portal lendava-on.net NE odgovarja v primeru sporov med obiskovalci. Ob vsakem komentarju se beleži tudi IP naslov obiskovalca, ki bo posredovan v primeru kršitve 297. člena KZ-1: “Javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti, ki temelji na kršitvi načela enakosti” ali katerega drugega elementa, ki bi naznanjal kaznivo dejanje.

 

 

S tem pravilnikom se obiskovalec strinja z vstopom na spletno stran.