Naftina selekcija U9 osvojila turnir v Bakovcih

Tokrat poročamo o uspehu mladih nogometašev mladinskega pogona NK Nafte 1903. Ekipa pod vodstvom trenerja Rolanda Polareczkega se je v soboto udeležila turnirja v malem nogometu v Bakovcih. Po napetih tekmah je na koncu borbeno moštvo Nafte 1903 prišlo do finala proti Gančanom, kjer so se veselili zmage.

Nasprotniki Lendavčanov v skupini so bili ŠNK Radgona, Bakovci, Gančani, Veržej ter murskosoboška Mura. Na tekmi proti Radgoni so visoko zmagali s 4:0, domače Bakovce s tesnim izidom 1:0, vendar so proti Gančanom izgubili z 0:2. Poslastica turnirja za mlade nogometaše je zagotovil bil derbi z Muro, kjer so naši nogometaši premagali vrstnike z 1:0. Še zadnja tekma v skupini je bila proti Veržeju.

Naftaši so v finalu premagali Gančane ter osvojili 1. mesto na dvoranskem turnirju

Modrobeli so zmagali s 4:0 ter se uvrstili v polfinale. V polfinale se je uvrstila ekipa Veržeja, ki je bila vnovič nasprotnik ekipe Polareczkega. S 3:0 so se uvrstili v finale ter ekipo Gančanov premagali.

Fotografija:Roland Polareczki

" data-link="https://twitter.com/intent/tweet?text=Naftina+selekcija+U9+osvojila+turnir+v+Bakovcih&url=http%3A%2F%2Flendava-on.net%2Fnaftina-selekcija-u9-osvojila-turnir-v-bakovcih%2F&via=">">Tweet
19 Shares

Izrazite svoje mnenje

avatar