Naftaši z minimalno zmago nad Odrance

Na novi pripravljalni tekmi je Nafta 1903 premagala tretjeligaša, še lanskega konkurenta v 3. SNL-vzhod: NK Odrance

Po presenetljivem porazu na sredini tekmi proti tretjeligašu iz Hrvaške, je sledila še ena tekma na igrišču z umetno travo pri DOŠ I. v Lendavi.

Na včerajšnjem srečanju pa presenečenja ni bilo. Nafta 1903 je prevladovala, pokazala zrelo igro v obeh polčasih.  Odranci večjih priložnosti, razen ene proti koncu srečanja, niso imeli. S strelom iz kakšnih 10 metrov je srečanje odločil Monjac, omembe vredne priložnosti so imeli Vinko, ki mu je Prša njegov strel ubranil, Monjac, ki je zadel, vendar je zadetek bil takrat zaradi nedovoljenega položaja razveljavljen in Pozsgai, kateremu je strel s kakšnih 7 metrov bil ubranjen po podaji Roginića.

24.2.2018 ob 14.00 na igrišču z umetno travo

NK Nafta 1903 – NK Odranci 1:0

Strelec: Mateo Monjac

Začetna enajsterica Nafte 1903: Raduha, Šeruga, Leuštek, Živko, Malešević, Novinić, Zeljko, Grabant, Osmanaj, Monjac, Vinko

Po 60. minuti srečanja so zaigrali: Valentić, Vöröš, Šeruga, Ilić, Zeljko, Ostrek, Cekovski, Monjac, Magdič, Pozsgai, Roginić.

 

 
 

 

3
Izrazite svoje mnenje

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
forzanaftaadminTadej Recent comment authors
newest oldest most voted
Tadej
Guest
Tadej

kdaj pa igra nafta naslednjo tekmo? zadnje čase navijači težko pridemo do inf

forzanafta
Guest
forzanafta

Končno boljša tekma Naftašev ker zadnji dve sta bili grozni. Igro s toliko napakami si v 2 ligi ne smemo privoščiti več.