Kdo je odgovoren za urejenost okolice pri Tc Mercator

Ljudje čas, ki ga namenijo nakupovanju, vedno bolj združujejo tudi s srečanji, zabavo in preživljanjem prostega časa.

Navajeni smo, da so izložbe in vhodi pred trgovskimi centri praviloma lepo urejeni. Temu je tako tudi v Lendavi. Če pa nas pot zanese mimo trgovskega centra, natančneje po poti ob Ledavi, nas čaka čisto nasprotje tega, kar bi naj bilo. Vidi se, da za ta del zemljišča noben ne skrbi. Kot je vidno na fotografijah se niti odpadlo jesensko listje ni odstranilo, poleg tega je še kup smeti, kartonov, plastenk … ki verjetno tam niso od včeraj. Nič kaj prijeten pogled na kup smeti in ostalega kar tja ne sodi.

Poraja se vprašanje, kdo je lastnik tega zemljišča? Ali je zemljišče v občinski lasti ali v je del nakupovalnega centra? Kakorkoli, smeti ne sodijo tja in kdorkoli je lastnik, je dolžan za to poskrbeti.

2
Izrazite svoje mnenje

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MilaMilan Recent comment authors
newest oldest most voted
Milan
Guest
Milan

Še večjo sramoto od tega pa predstavljajo nekdanje zapuščene Mercatorjeve trgovine, kot sta tisti v Lendavi na cesti proti Dolgi vasi in tista ob krožišču v Genterovcih. Skrajni čas je, da občinska oblast poskrbi, da odgovorni uredijo ta zemljišča.

Mila
Guest
Mila

Velikokrat grem tam mimo in si mislim v glavi da bi se lahko to lepo uredilo in bile kake klopce spodaj. Seveda pa tudi tisto cesto bi lahko zasvaltirali saj so grozne luknje tam, ne pa da samo zakrpajo z šodrom.