Izredno poslabšanje storitev lokala pri Vinariumu

Na naš elektronski naslov smo dobili pismo ogorčenega občana, ki se nam je potožil, da se je zadnje čase izredno poslabšala kakovost storitev v gostinskem lokalu v razglednem stolpu Vinarium. Identiteta pisca nam je znana. Napisal nam je sledeče:

Sem redna stranka, lahko rečem, da sva z ženo in prijatelji vsak dan vsaj enkrat, v toplejših mesecih tudi večkrat prihajali na kavico, kozarček ali dva vina. Tudi prekmursko gibanico smo radi pojedli. Vse je bilo na nivoju, ko je bila še najemnica gospa Rudaš. Ta je pred kratkim odšla v pokoj in je lokal od takrat menda v upravljanju Turistične zveze Lendava. Tukaj pa se prične padec kakovosti na vseh področjih. Kava je ne samo krajša, tudi slabše kvalitete, postrežba je na nivoju vaške gostilne. Prekmurska gibanica je industrijska, ki se menda kupuje zamrznjena od Mlinopeka. Zelo smo razočarani in ne samo mi, tudi ostali znanci so razočarani. Če se bo tako nadaljevalo smo prepričani, da bo storjena velika škoda našemu turizmu in s tem razglednemu stolpu.

Magdalena Rudaš je gostinski lokal v razglednem stolpu Vinarium odprla avgusta 2015 in ga je vodila do lanskega septembra, ko ji je potekla pogodba. Pogodbe ni želela obnoviti, menda je bil glavni razlog previsoka najemnina. Govorice, da bi naj njena hčerka Eva prevzela posel, so se izkazale kot neresnične. Baje bi bilo več podjetij, ki so pokazali interes za najem. Na koncu je lokal prevzela Turistična zveza Lendava vabi.

6
Izrazite svoje mnenje

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KelnarAlenO.Šerkstric iz ozadjaIgen is Recent comment authors
newest oldest most voted
stric iz ozadja
Guest
stric iz ozadja

no ja, to vse skupaj bi lahko razdelili na tri faze:
1. faza: 2 natakarja, ki sta bila na zacetku sta primerna za tak lokal. Odlicen pristop, profesionalnost, znanje o vinih, strezbi itd.
2. faza: hcerka od Magde in punce so bile se tudi vredu. Za kafic, ampak nic resnega, neprofesionalen pristop, nobeno znanje o vinih itd.
3. faza: vaska gostilna, spricer je vsaj dober.

Kelnar
Guest
Kelnar

Strašno, prestrašno. Trgovec v penziji vodi lendavski turizem. Bravo, učinek tega je viden v primeru lokala na Vinariumu. Kava, ki jo tam kuhajo je najcenejši šit kupljen v Hungaricumu. Še poštenih šalic za kavo nimajo. Ker kave ne kupujejo pri distributerju še poštenega kava aparata nimajo. Medtem se mladi in sposobni turistični delavci vozijo delati izven Lendave. Kapučino, ki se je dal spiti pred meseci v tem lokalu se je lahko kosal z tistim iz kake dunajske kavarne. O postrežbi pa raje ne bi, da ne užalim delavko. Saj ni sama kriva.

O.Šerk
Guest
O.Šerk

Samo kvaliteta je tisto kar šteje! Razen par izjem, je kvaliteta postrežbe in ponudbe na zelo nizkem nivoju!

csaba
Guest
csaba

zakaj so odgnali rudaševo

Alen
Guest
Alen

Že pred kratkim sem želel tudi sam javno kritizirat, dajmo priložnost sem si rekel. ..ampak res je! Kvaliteta je upadla, nekoč je lokal bil lepo okrašen, natakarice čudovite, rad sem hodil na kafe, sedaj pa? No naj si ta članek vsak po svoje razloži, ampak dejstvo je, da si je očitno Somi prilastil lokal!

Igen is
Guest
Igen is

Članek je napisan prav po Lendavsko.
Nobenih dokazanih dejstev,samo govorice .
Gospodu ,keri je tako skritiziral kavo,pa v poduk da kratka kava ni nujno slaba kava…..
Mlinopek pa tudi nima slabe gibanice,le vam gospod ni po okusu !!!

Cenim podporo za gospo Rudaševo,le menim da pa nacin ni pravi !!!