Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Špas teater, Seks nasveti od A do Ž

4.april ob 19:00

Komedija, v kateri boste zardevali, se od srca nasmejali in definitivno izboljšali svoj odnos! Ali pa dobili novega ljubimca!

Končno, razsvetljenje! Več smeha in boljši seks! Kajti…

Seks nasveti so fantastična komedija za pare, »solo« večere za dekleta, dame, fante ali gospode, za rojstnodnevne zabave, dekliščine, za nepozabna druženja s kolegi, sprostitve po »šihtu«… Vsakršno takšno povezovanje bo dobilo novo, dinamično dimenzijo!

Romantična komedija z dodatki, kjer nobena téma o seksu ni tabu.
Najbolje pri tem pa je, da odlični nasveti prihajajo neposredno »od pravega vira« – geja!

Na lokalni univerzi oddelek za slavistiko prireja literarne večere, kjer se predstavljajo priznani avtorji. V čevlje moderatorke, po hecnem spletu okoliščin, stopi sramežljivo dekle, ki se mora, hočeš-nočeš, srečati z avtorjem vročega bestsellerja s seksi vsebino – gejevimi nasveti za seks. Moderatorka, gej in mačo-hišnik si delijo oder, občinstvo in naklonjenost. Drug drugemu postanejo – no ja – poskusni zajčki in hišnikovi atributi morda ne bodo več le za premikanje pohištva! Gejeve inštrukcije so drugačne, kot so nam jih predstavili v osmem razredu pri biologiji.

Ali bodo tudi dovolj navdihujoče za precej zadržano ljubiteljico knjig? Komu bo uspelo in kaj, pa naj se razkrije na odru sproščene komedije, ki vam ne bo dala mirno sedeti!

Četrtek, 4. april 2019, ob 19.00
Cena vstopnice: 23 € v predprodaji, 25 € na dan predstave

Podrobnosti

Datum:
4.april
Čas:
19:00

Prizorišče

Gledališka in koncertna dvorana Lendava
Trg Györgya Zale 1
Lendava, 9220 Slovenija
+ Google Map