Bo novi župan ustavil gradnjo Centra za zaščito in reševanje?

Bo novi župan ustavil gradnjo Centra za zaščito in reševanje?

V uredništvu smo pridobili informacijo, da naj bi v času pred volitvami in po volitvah določene osebe, blizu na novo izvoljenemu županu in njegovi ekipi, obiskale gradbišče Centra za zaščito in reševanje, ki se nahaja na dvorišču nekdanjega TVD Partizana na Glavni ulici v Lendavi. Po besedah priče, ki je bila takrat na kraju, so se zanimali predvsem o možnostih ustavitve del.
Ali to pomeni, da bo gradnja Centra za zaščito in reševanje postavljena pod vprašaj?
Glede lokacije Centra za zaščito in reševanje je bilo v predvolilnem obdobju slišati veliko različnih mnenj, vendar bi zadnjo besedo pri tem morala imeti vsekakor stroka. Glede na to, da naj bi bile podpisane vse pogodbe in pridobljena vsa dovoljenja, bi kakršno koli kršenje pogodb za Občino Lendava pomenilo denarne kazni.
Kakšna bo usoda novega Centra za zaščito in reševanje, bo pokazal čas, mi pa bomo vsekakor sledili razvoju dogodkov ter vas o tem sproti obveščali.

3
Izrazite svoje mnenje

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ObiskovalkaObiskovalecZoli L Recent comment authors
newest oldest most voted
Obiskovalec
Guest
Obiskovalec

Kolikor je meni znano, bi bodoči župan center prestavil na drugo mesto, kjer je sedaj Integral, kar se tudi meni zdi veliko boljša opcija v vseh pogledih in ne ukinil, kot pišete.

Obiskovalka
Guest
Obiskovalka

Pogodbene kazni do izvajalcev boš pa ti plačal? Jako racionalno…Drugače pa hodit po gradbišču brez pristojnosti?

Zoli L
Guest
Zoli L

Niti se ne čudim glede na dogodke ki se dogajajo. Novi župan je očitno ocenil da ni potrebe po Centru za reševanje. Morda ker ga ne financira kolega orban? Delavcem naj bi grozil neizvoljeni kandidat za župana?